Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
 • Seniorenappartementen (fase 2a) klaar!

  Op donderdag 1 en vrijdag 2 september ontvingen 31 huurders van Pré Wonen de sleutel van hun gloednieuwe appartement. Het seniorencomplex ligt prachtig op de hoek van de Vincent van Goghlaan en de Leonard Springerlaan en grenst aan het Reinaldapark Alle huurders zijn terugkeerders uit de wijk.

  Mevrouw Rademaker (74) woont al 50 jaar in Parkwijk en loopt enthousiast door haar nieuwe appartement: ”Wat een fijne ruimte, lekker licht en een mooi balkon. Alles dichtbij en vertrouwd. Mijn buurvrouw die nu boven mij woont, komt straks naast mij wonen.” En meneer Bos (63) is dolgelukkig: “Met mijn scootmobiel kom ik makkelijk bij ons appartement op de begane grond. Mijn vrouw komt uit Parkwijk. Het is hier heerlijk wonen.” “Ik wilde graag terugkeren. Ik huur al 56 haar bij Pré Wonen en ken veel mensen in de wijk. Het is hier rustig en ik heb alles dichtbij”, zegt mevrouw Cobelens (82 jaar).

  Comfortabele appartementen voor senioren
  Het complex heeft vier woonlagen en is gebouwd met duurzame materialen. De appartementen van 75 tot 88m2 hebben een hoog leefcomfort met lage energielasten. In de winter biedt de goede isolatie in combinatie met vloerverwarming warmte en comfort. In de zomer houdt diezelfde isolatie de warmte juist tegen. Speciaal voor senioren is er een lift, liggen de bergingen op dezelfde verdieping, zijn de tussendeuren voorzien van automatische deuropeners en zijn er in de fietsenstalling op de begane grond oplaadpunten voor scootmobielen. Een verlicht ‘groen lint’ is ’s avonds al zichtbaar aan de gevel van het complex. Er komen nog mooie ligusterhagen en groen rond de ‘bogen’ aan het binnenterrein.

  Wij wensen alle nieuwe bewoners veel geluk en woongenot!

  De Groene Linten oplevering 02De Groene Linten oplevering 01IMG_7886IMG_7896IMG_7871IMG_7909IMG_7905IMG_7912IMG_7932IMG_7872IMG_7903IMG_7942

  Nieuws