Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
  • Goed nieuws voor De Groene Linten

    Goed nieuws voor het nieuwbouwproject De Groene Linten: het contract met de aannemer VBK, die de eerste fase gaat bouwen,  is afgelopen maandag getekend.

    Pré Wonen heeft voor VBK gekozen omdat zij niet alleen de grootste woning bood met het meeste licht, maar ook de meest energiezuinige en de woning met de meest flexibele plattegrondindeling. De woningen worden prefab gebouwd. Dat betekent dat de woningen deze zomer op de werkplaats van VBK worden gefabriceerd en vanaf september op de bouwplaats in elkaar worden gezet. Het grote voordeel van deze manier van bouwen is de korte  bouwperiode in de wijk.  Overlast voor de bewoners wordt hiermee tot een minimum beperkt. Voor de kerstdagen zijn de woningen dan klaar.

    Het project
    De Groene Linten is een nieuwbouwproject van  Pré Wonen aan de oostkant van Parkwijk. 193 verouderde eengezinswoningen maken hier in 6 fasen plaats voor moderne, ruime nieuwbouwwoningen. In totaal worden hier 187 eengezinswoningen (koop, sociale huur en vrije sector huur) en 30 seniorenappartementen gerealiseerd.